Najnovije

Vučić: Nastavljamo prihvat migranata, ne znam zašto je to Zagrebu problem

Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija, po pitanju izbegličke krize, sarađuje sa svima, spremna je da tako i nastavi i dodao da ne razume zašto je Hrvatskoj problem da obezbedi neophodnu pomoć i podršku migrantima.
Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

"Mi sarađuemo sa svima, ali znate u našoj zemlji ti ljudi prođu oko 600 kilometara i ostaju mnogo duže nego što su ostali u Hrvatskoj koja ima taj problem dva dana, a mi imamo četiri meseca", rekao je Vučić u Vašingtonu gde danas završava trodnevnu posetu. On je ponovio da je Srbija spremna da nastavi da sarađuje i naveo da je naša zemlja bila spremna za dolazak migranata. "Mi smo bili spremni, imamo prihvatne centre, znamo kako da postupamo sa tim ljudima. To za nas nije preveliki problem...Sve te izbeglice prošle su kroz našu zemlju. I mi smo ih na lep način primili i nastavićemo to da radimo", rekao je Vučić.
Pročitajte još:Visoki komesar UN zatražio u Evropskom parlamentu: Srbija centar za izbegliceMigranti probili kordon hrvatske policije, jedan od migranata uzvikivao „Sve ću da vas pobijem“ (VIDEO)
Izvor: Večernje Novosti  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA