Najnovije

Stefanović: Opozicija želi da iskoristi trenutnu popularnost Sirize

BEOGRAD – Najava pojedinih opozicionih političara da okupe opozicioni blok po ugledu na grčku Sirizu, predstavlja pokušaj da se iskoristi popularnost te stranke a ne zalaganje za odgovornu i realnu politiku koja može doneti boljitak, izjavio je danas potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović.
Nebojša Stefanović (Foto: JuTjub)

Nebojša Stefanović (Foto: JuTjub)

„Mi poštujemo naše grčke prijatelje, ali mi smo se odlučili za drugačiju politiku. Ova vlada vodi odgovornu politiku, nikada nismo lagali građane već smo se trudili da vodimo politiku zasnovanu na ekonomiji i zapošljavanju. Bez obzira na mogući gubitak glasova, uvereni smo da samo ovakav odgovoran pristup može doneti boljitak”, rekao je Stefanović na TV Pink. On je naglasio da boljitak može biti zasnovan samo na realnim osnovama, jer se ne može imati rast zasnovan samo na zaduživanju, što je bio slučaj u prethodnom periodu, kada su bivše vlasti omogućavale tajkunima da kreditima uzetim u domaćim bankama kupuju preduzeća, a da te kredite nikada ne vrate.
Pročitajte još:Vučićeva poseta Zagrebu „zapalila“ medije u regionu!
Stefanović je istakao da je siguran da građani razumeju zašto se mere, poput smanjenja plata i penzija, preduzimaju i da je cilj politike vlade da se ljudi zaposle a zemlja krene u oporavak uz blagi privredni rast. On je zaključio da nema ništa protiv da neka stranka, ili ko god hoće, formira kakav god noće blok, ali je rekao da veruje da je iza toga namera da se kapitalizuje popularnost grčke Sirize a ne ozbiljna i realna politika. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA