Najnovije

POSLE OVOG NEMA DALJE! ISELIO SE IZ TARINOG STANA: Ša definitivno stavio tačku na njihov odnos

Tokom jučerašnjeg dana kao bomba odjeknula vest da su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ponovo raskinuli. Reper je tim povodom izjavio da ne želi da komentariše svađu sa Tarom, dok se ona nije oglašavala sve do sinoć.

Tara i Ša (Foto: Jutjub)

Ona je noćas objavila snimak iz noćnog provoda i podelila sa svojim pratiocima da ju je dočekao natpis "Tara, srećan raskid". Time je potvrdila da je definitivno došlo do pucanja njihove veze.

Ša i Tara su nakon rijalitija izjavljivali da će iznajmljivati stan kako bi živeli zajedno jer bivša zadrugarka nije želela da boravi u stanu u kom je živela njegova bivša supruga, Ivana Aleksić.

Prvo jutro nakon raskida, reper je pokazao kako uživa u svom stanu na Fontani. On je objavio fotografiju na kojoj se vidi da uživa u šoljici kafe dok sa prozora posmatra prelep pogled.

- Dobro jutro - napisao je u opisu fotografije.

Sudeći prema tome što se Ša ponovo nalazi u svom stanu, možemo da pretpostavimo da je napustio stan u kom je živeo sa Tarom. Ostaje nam da vidimo da li će se ovaj rijaliti par ponovo pomiriti.

Podsećamo, reper se iznervirao kada je video Tarinu objavu o raskidu, te je zapretio da će danas objaviti fotografije koje će promeniti mišljenje u narodu o njihovoj vezi.

Povodom njihovog raskida se oglasila i bivša zadrugarka, pa potvrdila saznanja na društvenoj mreži Instagram, a onda i njihova prva komšinica, koja je iznela do detalja ceo incident iz stana bivšeg ljubavnog para.

-Pričam realno, moram da stanem na Tarinu stranu. To je haos bio. Oni su se odselili odatkle, ne žive više tu. Ša je otišao, vratio se na Novi Beograd, Tara je otišla na Voždovac. Stvari su ostale u stanu, niko nije došao po njih – priča gospođa, pa dodaje:

Istina je da pravio haos, i to urnebesan. Histerisao je za svaku sitnicu, Tara nije više mogla da trpi njegovu ljubomoru. Definitivno su raskinuli. U kraju smo često mogli da vidimo njegove napade agresije, iživljavao se i non-stop drao... To je nenormalno ponašanje, iznervira se, pa krene da šutira auto, gumu... Užasno je bilo za gledati – kaže prva komšinica.

Ona se dotakla i prepucavanja, koje je usledilo nakon raskida.

Svađali su, raskinuli... A onda je Ša krenuo da namerno udara kontru Tari. Počeo je da iznosi gnusne laži o njoj, čak je i fanove u sve upleo. Preko fanova šalje pretnje i uvrede, svašta mi je stizalo – otkriva gospođa.

Obnaženu JK pogledajte OVDE.

Izvor: Pink

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA