Najnovije

DOSTA SMO "MAZILI" NACISTE, VREME JE ZA VELIKU OPERACIJU! Kadirov o borbenim akcijama u Ukrajini - "Ludaci" ne štite svoj narod

Čečenski lider Ramzan Kadirov danas je prokomentarisao rusku specijalnu operaciju u Ukrajini, i istakao da ne razume zašto nastavljaju da "maze naciste".

- Već četvrti dan traje naša specijalna operacija u Ukrajini. Ali ne razumem zašto nastavljamo da mazimo Naciste? Zaista, od prvog dana je očigledno da nacionalisti osim za silu, nisu raspoloženi za razumevanje - rekao je Kadirov.

On ističe da se Harkov i Kijev ne mogu očistiti od Banderovaca samo "tigrovima", "uralima" i "UAZ"-ovima, aludirajući na vozila ruske vojske.

- Oni su do zuba naoružani novim naoružanjem, municijom, teškom tehnikom najnovije generacije, a mi se još petljamo sa njima u nadi u razboritost ukrajinskih vlasti i rukovodstvo oružanih snaga - rekao je Kadirov.

- Ako "ludaci" ne sažaljevaju i ne štite svoj narod, zašto bismo onda žrtvovali naše momke?! Došlo je vreme da se donese konkretna odluka i otpočne velika operacija u svim pravcima i na teritoriji Ukrajine. Ja sam lično više puta razrađivao taktike i strategije protiv terorista, učestvovao u bitkama. Po mom shvatanju, izabrana taktika u Ukrajini je prespora. To traje dugo i, po mom mišljenju, nije efikasno - napisao je Kadirov na svom telegram kanalu.

Specijalna vojna operacija Rusije sa ciljem demilitarizacije i denacifikacije Ukrajine počela je 24. februara. U petak je kretanje trupa obustavljeno u očekivanju mogućih pregovora sa Kijevom, ali je zbog odbijanja ukrajinske strane da u njima učestvuje operacija nastavljena u subotu.

Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA