Najnovije

Rasim LJajić se oglasio nakon teške saobraćajne nesreće

Rasim LJajić teže je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se desila na auto-putu Beograd-Niš kod Ražnja.

Foto: Jutjub

"Imam prelom tri rebra i pršljenove, još sam na analizama... Trebalo bi da mi urade kontrolni pregled u ponedeljak, pa me možda puste na kućno lečenje. Mnogo je teško...Šta da kažem", rekao je lider SDPS Rasim LJajić koji je povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo Branko Gogić (45), jedan od njegovih najbližih saradnika i direktor JP Emisione tehnike i veze.

Lider SDPS i bivši ministar kaže i da ima poptuni prekid filma i da se ničeg iz nesereće i dalje ne seća:

"Sećam se samo tog trenutka kad smo ušli u auto, pričam s Brankom o tome kakvo je vreme...Sledeći trenutak kog se sećam je bolnica...ja ležim, oko mene lekari, sestre. Vidim nema Brnaka, i odmah pitam doktora: "Đe Branko?" On tu izbegne odgovor. Opet pitam sestru, ona poče nešto da vrda...Vidim ja odmah da nešto lažu, miriše na nešto loše", rekao je LJajić u izjavi za Kurir.

On kaže i da mu je doktor objasnio da je moguće da mu se vremenom vrati sećanje, ali da to sve zavisi od toga koji je stepen kontuzije zadobio.

Podsetimo, pojedini mediji preneli su da je kod LJajića i Gogića navodno pronađeno više od dva miliona evra u automobilu, što je SDPS juče, uz zapisnike i dokaze, oštro demantovala.

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA