Najnovije

ŠTA JE TO LAVROV HTEO DA KAŽE U SKOPLJU: Zaharova sve otkrila, ovo je značila ta rečenica

Rečenica ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova „Ostavite me na miru“ na sastanku Saveta ministara spoljnih poslova Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS-a) u Skoplju upućena je bila fotografu te organizacije, saopštila je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova televiziji „Rusija 1“.

Ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, tokom sastanka ministarskog Saveta OEBS-a 30. novembra, prekinuo je izlaganje frazom: „Možete li me ostaviti na miru, molim vas“. Tokom prenosa događaja nije bilo jasno kome je ministar uputio ove reči.

„Bio je to fotograf organizatora, koji, očigledno, na osnovu onoga što su kasnije izmislili sa tim fotografijama (sastanka), jednostavno nije mogao da veruje da je ruski ministar došao na sednicu, i odlučio da priđe bliže kako bi ga mogao videti svojim očima“, rekla je Zaharova.

Zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova je primetila da su zapadne zemlje koristile ovu frazu kao „slogan“ i „mim“, pokušavajući da pokažu da je Rusija navodno izolovana. Zaharova je podsetila da je u istu svrhu jedan broj novinara preneo lažnu vest, koristeći u svojim materijalima fotografiju sa ministrima zemalja članica OEBS-a bez Sergeja Lavrova, koja je snimljena pre zvaničnog sastanka.

PUCAJU SISTEMI U AMERICI! FDIC prijavljuje pravi pakao

Izvor: Sputnik.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA