Najnovije

BRANKO PAVLOVIĆ: Gazimo Albansku vojsku na Kosovu za jedno pre podne; Harkov pada na proleće! (VIDEO)

Branko Pavlović poznati ekonomista i pravnik, kao i politički analitičar, pozvan je kod nas u studio povodom fantastičnog teksta koji je napisao za Raša tudej, naslovljenog "Sloboda i krv".

Foto: Jutjub

Drago nam je da se Branko odazvao našem pozivu jer je on sam napisao ovu kolumnu motivisan Vučićevom žestokom uvredom kija doslovce glasi  “Kosovo brane dobrovoljni davaoci tuđe krvi”.

G. Pavlović je na samom početku u izlaganju objasnio genezu svoje muške strane porodice i dokazao i pokazao da su svi Pavlovići učestvovali u svakom novijem ratu do sada, da su odlikovani, da su ginuli i da nijednom Pavloviću bez obzira na svoje godine nije palo na pamet da ne brani svoju otadžbinu , ili nedaj Bože da položi ruke pred neprijateljem.

Pavlovići su branili svoju zemlju od Bugara, Austrougara, Ustaša, Nemaca i to je bila sveta dužnost koja se nikada nije dovodila u pitanje, niti će.

I svi su bili dobrovoljni davaoci svoje krvi.

Branko je potom objasnio da Srpska vojska u ovom trenutku može ako hoće, doslovce da pregazi šiptarsku vojku na Kosovu za jedno pre podne, pritom objasnivši da KFOR u tom slučaju ne bi ni smeo da reaguje jer niti je Kosovo i Metohija deo NATO, niti alijansa u ovom trenutku ima resurse i interesa da brani Kosovo ni približno pa čak ni uopšte kao 1999 godine.

Gost je potom objasnio da tzv. sankcije Zapada kojima Vučić uliva paniku među građane ne bi imale nikakvog smisla ni efekta jer bi u takvoj situaciji Rusija i Kina u potpunosti ostvarili pune trgovinske veze sa njima i ono što je najvažnije - Rusija bi direktno vojno podržala Srbiju od prvog trenutka operacije oslobođenja Kosova.

Na ove i još mnoge druge goruće teme, naš i vaš gost Branko Pavlović, odgovarao je u najnovijem intervjuu na jutjub kanalu "X33".

Novi ''Azov'' dobio komandanta

Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA