Najnovije

Bogdanović zna ko je Zvezdin "starac Fočo", a onda se uključio zatvorenik iz Kragujevca i nasmejao ga do suza!

Dosta zanimljivosti u studiju K1 gde je gost Milana Kalinića i Predraga Popovića Popa bio Rade Bogdanović, sada već čuveni fudbalski analitičar. 

On je imao nekoliko interesantnih komentara, ali čini se da je onaj za Kangu bio najzanimljiviji. 

"Kako je utakmica odmicala, kvalitet Crvene zvezde bio je sve vidljiviji do poluvremena. I onda, Zvezda početkom drugog poluvremena bila je iznenađena visokim presingom Partizana u prvih pet minuta. Natho je imao šansu na dodavanje malog Korejca, ali je pre toga prethodila greška Kange, nonšalantan pas, što je njemu karakteristično. Na poziciji zadnjeg veznog jednom izgubite loptu i nije bio gol, a ako vratimo film kako je Partizan dao gol - Kanga prima loptu, šutira nerezonski sa 25,27 metara, odbija se lopta Korejcu koji ga dribla i gura mu loptu kroz noge. To mi je najsmešniji detalj kad se vraća, kao starac Fočo od stotinu leta, klaj-klaj. Moram to da apostrofiram, jer mislim da je problem Zvezde zadnji vezni i centarfor, to ne znaju, ne mogu da kupe, ne znam šta se dešava", rekao je Bogdanović. 

Nije štedeo Gabonca ni jednog trenutka. 

"Imam još dva detalja, oni ne smeju da pričaju, ali pričaćemo. Uzećemo utakmicu Zvezda - Lajpcig u Beogradu, kod prvog gola Simonsa, na Kanginog poziciji, on neće da faulira Simonsa, već ga pušta, a on šutira, 'zavija' loptu i daje gol. Kažu mi da Kanga ima dugu loptu... Pa, ko je gledao Cigu Kneževića, shvatiće da on ima bolju dugu loptu, ali ne može da trči, Tako i on", rekao je Bogdanović. 

Izvor: Sportske.net

Posebno mediji ističu jedan detalj iz te emisije gde su se gledaoci uključivali u direktan prenos emisije. 

"Dobro veče, poštovanje u studiju svima, pozdrav, sve najbolje. Zovem iz Kragujevca, iz zatvora. Naravno, pratio sam derbi..."

"Ovo je najjača fora", rekao je Rade Bogdanović. 

"Stvarno, na izdržavanju... Iz Zabele sam prebačen ovde u Kragujevac... Evo pozdravlja vas i moj drugar iz ćelije", na šta je Rade Bogdanović rekao:

"Ovo je fenomenalno!"

Potom je gledalac iz zatvora u Kragujevcu istakao da smatra da je Partizan bio bolji. 

"Mislim da je bio bolji Partizan. Ja sam navijač Partizana, bio pripadnik grupe Alkatraz pre 10 godina, sada nisam pošto sam na izdržavanju kazne. Rekao sam drugaru da će biti nerešeno. Neće ni Partizan ni Zvezda videti pobedu. Bio sam siguran u to", rekao je on. 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA