Najnovije

SAOBRAĆAJNI KOLAPS: Vozovi stali zbog štrajka!

BEOGRAD - Vozovi iz sistema beogradske gradske železnice "BG voz" jutros ne saobraćaju, jer su radnici beogradskog preduzeća "Nega kola" tokom noći nenajavljeno, u okviru svojih socijalnih protesta, blokirali pojedine pruge i objekte u železničkom čvoru Beograd, saopštile su "Železnice Srbije".
(foto Jutjub)

(foto Jutjub)

Noćas su radnici ovog preduzeća blokirali depo za elektromotorne garniture u Zemunu i na taj način onemogućili da garniture "BG voza" i "Beovoza" jutros iz svoje garaže krenu u saobraćaj. Radnici "Nege kola" blokirali su, takođe i takozvanu "Južnu ploču", u Železničkoj stanici Beograd, zbog čega je trenutno onemogućen polazak vozova iz stanice i dolazak u nju. Stručne službe srpskih železnica saobraćaj vozova u Beogradu organizuju operativnim putem, u skladu sa mogućnostima.
Pročitajte još:

Švercovanje u prevozu od danas je prekršaj!

Ovo su ključne teme Putinove posete Beogradu

Preduzeće "Nega kola" je državno preduzeće i njegov osnivač je Vlada Srbije. Do 2005. godine "Nega kola" je bila zavisno preduzeće srpskih železnica, kada su osnivačka prava preneta na Vladu Srbije. "Srpske železnice" imaju poslovne odnose sa ,"Negom kola" koja uglavnom obavlja pranje i čišćenje vagona. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA