Najnovije

(VIDEO) JOŠ JEDAN BLAM UKRAJINSKE ARMIJE: "Tajna akcija" razmeštanja raketnog sistema S-300

UKRAJINA - Kod grada Odese, u Ukrajini, građani su zabeležili kretanje čudnog vojnog konvoja, a po svemu sudeći, ukrajinska armija sada ima još jedan "biser" koji će ostati zapamćen u nizu njihovih katastrofalnih grešaka i blamova.
Gas, gas... :) (Foto: e-news.su)

Gas, gas... :) (Foto: e-news.su)

Naime, ministarstvo odbrane Ukrajine je, posle reakcije građana Odese koji su uočili vojni konvoj i snimili ga, saopštilo da nema razloga za paniku i da je sve pod kontrolom ministarstva odbrane Ukrajine, ali evo o čemu se zapravo radi. Ukrajinska vojska je raketni sistem S-300 pokušala da zamaskira natpisom "UKRGAZ" želeći građanima da predstavi ovaj sistem kao neku vrstu gasnih cevi.  Građani su zabeležili razmeštanje raketnog sistema S-300, a iako je ovo trebala da bude tajna akcija ukrajinske vojske, nisu uspeli da prevare čak ni obične građane.
Pročitajte još:Strelkov: U Kijevu su na vlasti satanisti!
Raketni sistem S-300 je inače strahovito moćan i ima domet preciznog gađanja čak do 300 kilometara. Trenutno se snimci i fotografije raketnog sistema i ovog katastrofalnog pokušaja tajne akcije vojske Ukrajine šire društvenim mrežama i ruskim i ukrajinskim medijima. Pogledajte: Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA