Najnovije

Evo zbog čega se Amerika zahvaljuje Srbiji

VAŠINGTON - Državni sekretar SAD DŽon Keri uputio je pismo premijeru Srbije Aleksandru Vučiću u kojem se, u ime predsednika Baraka Obame, zahvaljuje Srbiji za podršku međunarodnoj koaliciji u borbi protiv "Islamske države".
Bela Kuća (FOTO: whitehousemuseum.org)

Bela Kuća (FOTO: whitehousemuseum.org)

U pismu državnog sekretara SAD posebno se naglašava zahvalnost Srbiji za njenu posvećenost međunarodnom miru i odlučnost da se suprotstavi ovoj terorističkoj organizaciji, saopšteno je iz Vlade Srbije. Keri je pohvalio lidersku ulogu srpskog premijera u napretku dijaloga Beograda sa Prištinom i ocenio da bi puna primena briselskog sporazuma iz aprila 2013. godine znatno doprinela ubrzanju procesa evropskih integracija Srbije, te donela veću stabilnost regionu.
Pročitajte još:

Selaković: Tajkuni bi da sruše vlast

Skup Trilateralne komisije otvara premijer Vučić – dolaze i Dodik, Đukanović i Ivanov!

- SAD su spremne da tesno sarađuju sa Srbijom tokom njenog predsedavanja OEBS-om 2015. godine. Snažno konsultativno liderstvo OEBS-a je u ovim trenucima od posebnog značaja, s obzirom na to da se Evropa suočava sa jednim od najtežih izazova za svoju bezbednost u poslednjih nekoliko decenija, zaključuje se u Kerijevom pismu koji je uputio Vučiću. Izvor: Vesti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA