Najnovije

Pogledajte šta večeras rade radikali na Trgu Republike (FOTO)

BEOGRAD- Srpska radikalna stranka punom parom sprovodi pripreme za sutrašnji protest, oni su večeras  na Trgu Republike podigli ogromnu binu. Za sutra sa početkom u 12 časova zakazan je veliki protest pod nazivom "Pozdravimo pobednika", a muzički program počinje od 10 časova i 30 minuta.
Radikali se spremaju (Foto: Fejsbuk)

Radikali se spremaju (Foto: Fejsbuk)

Nakon 12 godina provedinh u pritvoru Haškog tribunala, lider radikala se pre dva dana vratio u Srbiju. U čast njegovog povrataka radikali su zakazali miting u centru Beograda na kome očekuju dolazak ljudi iz cele Srbije, ali i iz Crne Gore i Republike Srpske. Pre samog skupa organizovan je muzički program u kome će učestvovati između ostalih Baja Mali Knindža, Era Ojdanić, reper Tasman i mnogi drugi.   -Pozivamo vas da dođete na sutrašnji skup dobrodošlice srpskom junaku Vojislavu Šešelju! Skup će biti održan na Trgu Republike u Beogradu i počeće u 12 sati. Pre skupa, sa početkom u 10:30, biće održan koncert na kome će pevati Baja Mali Knindža, Era Ojdanić, Srpska Tromeđa, reper Tasman, Milica Dobrić, trubači...Dođite da pozdravimo pobednika- stoji u pozivu SRS.
Pročitajte još:Ambasador Nemačke: Nismo pustili Šešelja na slobodu to je besmisleno(VIDEO) Šešelj položio venac na grob Milice Rakić
Izvor Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA