Najnovije

SKANDAL U KIJEVU: Šef obaveštajne službe Ukrajine američki špijun - prisluškivao Porošenka!

KIJEV - Oleg Carev, predsednik parlamenta Novorusije, otkrio je za portal LajfNJuz.Ru detalje velikog skandala i političkog sukoba koji se odvija trenutno u Kijevu.
Valentin Nalivaičenko (Foto: kievukraine.info)

Valentin Nalivaičenko (Foto: kievukraine.info)

Naime, Valentin Nalivaičenko, šef ukrajinske bezbedonosne službe, prisluškivao je Petra Porošenka, predsednika Ukrajine, i sve informacije dostavljao službama SAD-a. "U ponedeljak će Porošenko potpisati dva ukaza. Prvi ukaz je o smeni Nalivaičenka sa pozicije šefa bezbedonosne sužbe, a drugi je o njegovom postavljanju za ambasadora Ukrajine u Americi." - rekao je Carev za LajfNJuz.Ru. NJih dvojica su inače već duže vreme u sukobu, a lično sam imao prilike da slušam Nalivaičenka kako o Porošenku govori veoma ružno. "Govorio je, neću da ponavljam šta, ali recimo da je govorio o Porošenkovim umnim sposobnostima na veoma ružan način." - rekao je Carev.
Pročitajte još:RUSKI BOG NEBA: Mig 29 (VIDEO)
Porošenko je otkrio delovanje Nalivaičenka i rešiće ga se tako što će ga poslati da bude ambasador u SAD, objašnjava Carev. Carev je istakao da se Ukrajina praktično nalazi u stanju potpune okupacije od strane SAD. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA