Najnovije

Putnici u agoniji: Na poletanje aviona iz Podgorice za Beograd čekali gotovo šest sati

PODGORICA - Putnici aviokompanije "Air Serbia" koji su danas popodne nameravali da putuju u Beograd, na aerodormu u Golubovcima proveli su šest sati. Kako je za portal CdM kazala jedna od putnica, oni su toliko čekali na let Podgorica-Beograd, koji je bio zakazan u 15.15 sati, a koji je poletio tek u 21 čas. O razlozima kašnjenja, kako tvrdi, putnike niko nije obavestio.
Avion čekali pet sati (Foto: Jutjub)

Avion čekali pet sati (Foto: Jutjub)

- Javljeno nam je da je let odložen, da niko ne sme napustiti aerodrom, da se ne zna ni što, ni kako, ni do kada, ali da se očekuju da će oko 18 sati poleteti. Naravno mi smo bili oko 17. 30 na aerodromu, prošli smo pasošku i ostale kontrole, od tada pa do sada nismo imali informaciju šta se dešava sa avionom - kazala je za CdM putnica Vesna Neskov dok je čekala na poletanje aviona, koji je po informacijama CdM-a poletio u 21 sat. Ona je kazala da su u međuvremenu stizale različite informacije o tome zašto je let odložen. - Navodno bio je sat i po na pisti, pa je vraćen je sa poletanja, jedno vrijeme su govorili o neispravnosti aviona, onda je procurila informacije da je došlo do problematike deteta jedne putnice sa osobljem, bog zna šta se tu dešavalo! Onda su rekli da avion poleće u 20 sati, što je ispraćeno aplauzom, ali u 20 sati aviona nije bilo na vidiku, tek je sada poletio iz Beograda, a ukrcavanje se očekuje u 21 sat - kazala je ona.
Pročitajte još: Katastrofa turističke sezone u HrvatskojUkrajinka silovana u Bečićima!
Naglašava da izmorenim putnicima niko nije ponudio osveženje. - LJudi su izmrcvareni, čekaju od 15.15 do 21 sati. Niko se iz kompanije, pored deset malih beba i dece, nije setio da pita da li im je potrebno vode, sok, hrana, da izađu na vazduh, ništa apsolutno - kazala je Neskov. Izvor: CDM

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA