Najnovije

KLIČKO OBJAVIO ŠOKANTNE VESTI O ZELENSKO! Ova informacija govori sve: Od početka rata...

Govoreći o svom odnosu sa Zelenskim i pokušajima da se razreši napetost koja je uočena između njih, Kličko je naveo da je pokušao da se sastane sa predsednikom na „desetine puta“ od početka neprijateljstava, jer „mnogo zavisi od glavnog grada zemlje“.

- Ali, nažalost, nisam imao priliku da se lično sretnem sa Zelenskim, verovatno ima druge stvari da radi - požalio se on i dodao da je u sadašnjim uslovima važno zaboraviti na političke ambicije.

Istovremeno, kako su primetili novinari Funkea, početkom decembra Kličko je „neobično jasno“ optužio Zelenskog za greške na funkciji.
Takođe, gradonačelnik Kijeva je u intervjuu optužio ukrajinsku vladu da čini premalo u borbi protiv divlje korupcije u zemlji.

- Ovo pitanje možete postaviti svakom građaninu, a siguran sam da će svaki građanin odgovoriti: „Ne“, odgovorio je Kličko na pitanje da li ukrajinske vlasti čine dovoljno u borbi protiv korupci - dodajući da je potpuno istog mišljenja.

Kličko je u decembru rekao da kao rezultat delovanja Zelenskog u Ukrajini praktično nije ostalo nezavisnih institucija vlasti i izrazio mišljenje da se zemlja kreće ka autoritarizmu, u kojem sve zavisi od raspoloženja jedne osobe.

RUSIJA KOSI LEGIJU STRANACA! Locirali plaćenike u srcu Ukrajine, a onda je nastao masakr! "Ozbiljne posledice..."

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA