Najnovije

Strelkov: Kijev će uraditi neverovatno monstruoznu stvar - biće desetine hiljada mrtvih!

NOVORUSIJA - Igor Strelkov, komandant oružanih snaga Novorusije, na konferenciji za štampu je rekao da ima pouzdane i proverene informacije o tome da Kijev planira jednu monstruoznu provokaciju sa ciljem da okrivi snage Donbasa i proglasi ih teroristima.
Igor Strelkov (Foto: cassad.net)

Igor Strelkov (Foto: cassad.net)

"Moguća je smrt desetine hiljada ljudi." - rekao je Strelkov, ističući da je stvar koju Kijev planira gotovo neverovatna. "Neverovatna je za one koji nisu videli ispaljivanje zabranjene fosforne municije na naseljena mesta i druga uništenja koje je sprovela kijevska hunta." - rekao je Strelkov. "Prema informacijama koje imamo, a reč je o proverenim informacijama, Kijev je transportovao na aerodrom u Kramatorsku balističke rakete." - kaže Strelkov.
Pročitajte još:RASKRINKANO: Kijev planira udar hemijskim oružjem!
"Oni trenutno servisiraju te balističke projektile i sistem Točka-U. Mete su skladišta koja sadrže hlor, a reč je o preko 100 tona hlora po svakom skladištu. Zatim će gađati fabriku "Stirol" koja ima skladište amonijaka. Reč je o fabrici u blizini grada Gorlovka. Pre nego što lansiraju balističke projektile, plasiraće kampanju da narodne snage otpora Donjecka i Luganska spremaju napad na ovo skladište." - kaže Strelkov. "Oni nemaju granica. NJima ništa nije sveto. Posledice mogu biti strahovite. Mislim da će u okruženju od nekih 40 kilometara oko Donjecka biti sve pobijeno. LJudi, stoka, životinje... sve. Skladišta hlora su dovoljna da pobiju sve na toj teritoriji. Žrtve će se meriti desetinama hiljada, a biće ih možda i više od toga. Zavisi od toga u kom pravcu će taj oblak hlora biti odnet." - upozorava Igor Strelkov. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA