Najnovije

SNS: Ko štiti Bojana Pajtića i zataškava njegove pljačke!?

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je danas da je zbog poglavlja 23 i 24 u pregovorima sa Evropskom unijom najvažnije pitanje u Srbiji "koje su te moćne snage koje štite Bojana Pajtića od lica pravde?"
Srpska napredna stranka (Foto: SNS)

Srpska napredna stranka (Foto: SNS)

Pajtićeva Demokratska stranka prethodno je danas saopštila jda je vlada za 2,1 milion evra otkupila hotel na Kopaoniku procenjen na 5,5 miliona a prodat šeiku direktnom pogodbom za svega 1,5 miliona evra i ponovo izrazila sumnje u pogledu štetnosti tajnih ugovora sa kompanijama iz Ujedinjenh Arapskih Emirata. SNS je na to uzvratila pitanjem "zašto se krije istina o svim pljačkama, kriminalnim i korupcionaškim aferama, u koje je direktno umešan šef vojvođanskog režima, Bojan Pajtić?"
Pročitajte još:Prvi gej brak u Hrvatskoj – dva Hrvata!„Nova stranka“ traži ostavku Vlade Srbije zbog tajnih ugovoraDS: Ovo nije jedini Vučićev tajni posao!
Pitamo sve državne organe da li je Bojan Pajtić iznad zakona, i zašto za njega ne važe pravila koja važe za sve građane Srbiji, naveo je SNS u saopštenju. Srpska napredna stranka između ostalog pita istražne organe "koliko para je Bojan Pajtić ukrao iz Metals banke", gde je "zaslugom Pajtića", nestao novac iz pokrajinskih robnih rezervi i da li se vode vode postupci protiv Pajtića povodom afere fond za razvoj Vojvodine. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA