Najnovije

PAŽNJA: Srpski četnici iz Novorusije idu na "prvi domaći zadatak" u Novi Pazar!

BEOGRAD - Komandant četničkog odreda "Jovan Šević", Bratislav Živković, u intervjuu za Pravdu, govorio je o misiji koju su upravo završili u Novorusiji, ističući da postoji puno posla za četnike i u Srbiji i tom prilikom najavio da jedna od prvih stvari koje će po povratku u Srbiju uraditi jeste šetnja po Novom Pazaru.
Srpski četnici i komandant Bratislav Živković

Srpski četnici i komandant Bratislav Živković

Podsećamo, komandant Živković je u intervjuu rekao "Čini mi se kako smo otišli svi su podivljali. U Novom Pazaru šetaju u uniformama Handžar divizije. Aj da vidimo kako će srbska NATO vlada reagovati kada se četnici prošetaju Novim Pazarom", a zatim je, pošto je na portalu SandžakPress objavljeno niz tekstova o ovoj izjavi komandanta Živkovića, on na svom FB profilu i uputio direktan poziv za organizaciju šetnje u Novom Pazaru.
Muftija Muamer Zukorlić, poznat po ekstremističkim stavovima i izjavama među koje spada i ona da "muslimani u Sandžaku žive pod okupacijom Srbije", nedavno je organizovao manifestaciju "Pohod na Hadžet", gde je prodefilovala grupa muškaraca u zelenim militantnim uniformama i crvenim fesovima na glavama.
Pročitajte još: Četnički komandant: Završili smo misiju u Novorusiji, u Srbiji ima puno posla za nas!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA