Najnovije

Damjanović: Kupite svoje prnje!

U organizaciji Srpske radikalne stranke u Mladenovcu je održan protestni skup usmeren protiv Privremenog organa koji predvodi Srpska napredna stranka.
Protest u Mladenovcu (Foto: SRS)

Protest u Mladenovcu (Foto: SRS)

- Lokalni izbori u Mladenovcu su morali biti raspisani jer je zakonski rok „vladavine“  Privremenog organa istekao, baš kao što je istekao i rok trajanja Vučićevom režimu- istakao je predsednik srpskih radikala u Mladenovcu, Jovica Stojković. Na skupu je govorio i penzionisani general Božidar Delić. - Neprimetno se provlače činjenice da nam zatvaraju fabrike, one propale i ne pokušavaju da pokrenu, uništavaju privredu, smanjuju plate i penzije a premijer se žali kako neka starleta ima više medijskog prostora od njega -rekao je član Predsedničkog kolegijuma, general Božidar Delić. Predsednik beogradskog Okružnog odbora SRS Miljan Damjanović je zahtevao raspisivanje izbora na svim nivoima. - Privremeni organ u Mladenovcu se ponaša histerično a odluke koje donose su u suprotnosti sa zakonom. Umesto da raspišu izbore, oni ostavljaju ljude bez posla, uručuju im otkaze a zapošljavaju svoje „stručne“ kadrove. Sazrelo je vreme da pokupe svoje prnje a mi smo spremni da ih porazimo na izborima, od lokalnih do republičkih - zaključio je predsednik Okružnog odbora, Miljan Damjanović.
Pročitajte još:Ambasada SAD: Podrška Vučiću po pitanju UNESKO-aSLUČAJ „SRBOMRSCI“: Đuričko i Lukićeva se ne osećaju ugroženo – Veran Matić krivično goni lidera Naših
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA