Najnovije

ŠOKANTNI VIDEO TERORISTA: Direktan pogodak u kuću u kojoj se održavao sastanak ruskih i iranskih oficira kod Alepa? (VIDEO)

ALEPO - Iako je rusko ministarstvo odbrane demantovalo juče da je bilo žrtva sa ruske strane tokom intervencije u Siriji, pripadnici terorističke Sirijske arapske armije objavili su video napada na kuću u kojoj se, po njihovim tvrdnjama, u tom trenutku održavo sastanak iranskih i sirijskih oficira na jugu Alepa.
Foto: Moevideo.net

Foto: Moevideo.net

Na snimku se vidi kako projektil američkog sistema TOV pogađa kuću na čijoj se terasi u tom trenutku nalaazilo nekoliko ljudi. Oni su u poslednjem trnutku videli projektil i pokušali da pobegnu ili se zaklone, a onda je usledila strahovita eksplozija. Međutim, snimak samo dokazuje da je pogođena kuća ali ne i ko se u tom trenutku nalazio u njoj i koliko je bilo žrtava. Poznato je da Iran ima trupe i oficire na terenu, ali Ruska Federacija za sada Siriju pomaže samo iz vazduha tako da je verovatno reč o manipulaciji terorista. Danas je objavljen i snimak tenka koga pogađa TOV, ali nakon što se prašina razišla teroristi su ostali u šoku. Snimak možete pogledati OVDE. Ipak, najšokantniji današnji snimak iz Sirije je ubistvo teroriste iz snajpera kod Alepa. Taman što se spremio da ispali granatu pogođen je u glavu, a video možete pogledati OVDE.
Pročitajte još:SIRIJSKI LENJINGRAD: 200.000 Sirijaca već tri godine odoleva po opsadom u srcu Islamske države (VIDEO)Da li ovi snimci dokazuju da je novo rusko oružje stiglo u Siriju (VIDEO)
Izvor: Pravda        

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA