Najnovije

Šta je Saša Đorđević rekao o navijačima Zvezde i Partizana posle meča sa Albom

BEOGRAD - Aleksandar Đorđević, selektor Srbije, u društvu pomoćnika Jovice Antonića, gledao je evroligaški meč Crvena zvezda – Alba, ali konkretne utiske nije hteo da iznosi u javnosti.
Aleksandar Saša Đorđević (foto: FIBA)

Aleksandar Saša Đorđević (foto: FIBA)

Međutim, ono što je Aleksandar Đorđević rekao proisteklo je iz onog što je video na parketu, ali i gledalištu Pionira. "Košarka je fenomen u Srbiji. Zbog ljubavi ljudi prema njoj, državnom timu, večitim rivalima, načinu na koji se navija, interesovanju medija. Kad je tako, to mora da se gaji i unapređuje", rekao je „Sale nacionale”. O navijačima: "Navijači naša dva najbolja kluba pune dvorane bez obzira da li su utakmice Evrolige ili Jadranske i o tome se priča širom Evrope. To je velika vrednost koja mora da se bolje iskoristi", rekao je selektor reprezentacije Srbije. Zatim se osvrnuo na igrače: "Zanimaju me dueli, kako se ponašaju igrači u njima. Za takvu modernu košarku neophodna je hrabrost, snaga, srce, igra u kontaktu, telom".
Pročitajte još:Sale Đorđević: Ostajem lojalan Srbiji!Zvezda zabeležila prvu pobedu u Top 16, ovacije za trenera Albe(VIDEO) Navijači Zvezde izviždali himnu Evrolige
Izvor: Sportski žurnal

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA