Najnovije

(FOTO) NEOČEKIVANA PODRŠKA: Mitinzi podrške Novorusiji u Bugarskoj i Nemačkoj

SOFIJA / MINHEN - Evropom se sve više širi svest o događajima u Ukrajini. O tome svedoče i poslednja dva mitinga koji su se održali na tlu Evropske unije kao podrška narodu Novorusije i politici Ruske Federacije.
Miting podrške Novorusiji u Bugarskoj (Foto: Mia Novorossiя)

Miting podrške Novorusiji u Bugarskoj (Foto: Mia Novorossiя)

U Bugarskoj je održan miting u znak podrške Novorusiji i Rusiji. "Mi se iskreno nadamo da će pobeda Sirize u Grčkoj biti podsticaj za uspon istinski patriotskih snaga na Balkanu, koje će svoju politiku zasnivati na zdravom razumu, a ne da izvršavaju naloge Amerikanaca", poručeno je sa skupa u Sofiji. Takođe, 7. februara u Minhenu održane su demonstracije u znak podrške Novorusiji. Miting je organizovan od strane lokalnih antifašista i tempirano se poklopio sa bezbednosnom konferencijom koja je ovih dana održana u tom gradu. Učesnici mitinga "obavestili" su vrh međunarodne zajednice koji se okupio na skupu da Ukrajinci sprovode genocid nad civilima u Donbasu.

Minhen

[caption id="attachment_450493" align="aligncenter" width="603"]Miting podrške Novorusiji u Minhenu (Foto: Mia Novorossiя) Miting podrške Novorusiji u Minhenu (Foto: Mia Novorossiя)[/caption]
Pročitajte još:
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA