Najnovije

Dragan Nikolić: Pustite me da na miru umrem

BEOGRAD- Bard srpskog glumišta Dragan Nikolić, koji se u beogradskom Urgentnom centru bori za život, traži od lekara da mu prekinu sve terapije jer želi dostojanstveno da umre.
Dragan Nikolić(Foto: Jutjub)

Dragan Nikolić(Foto: Jutjub)

- Samo želim da odem dostojanstveno. Hoću da me narod pamti kao velikog Dragana Nikolića, a ne čoveka koji umire u mukama - rekao je slavni glumac i zbog toga izričito zabranio da se detalji o njegovoj bolesti iznose u javnost. Podsetimo, čuveni Prle se mesecima nalazi u bolnici gde se leči od teške bolesti, a nedavno je hitno prebačen u šok sobu Kliničkog centra Srbije zato što mu se pogoršalo zdravstveno stanje.
Pročitajte još:Predstavljena knjiga o masoneriji „Rođeni u krvi“Pisci moraju da nađu način da privuku kupce
Doajen srpskog glumišta prvo je bio na intenzivnoj nezi, odakle je prebačen na takozvano VIP odeljenje zato što se osećao bolje. Međutim, onda mu je iznenada pozlilo. Bogatu filmsku karijera Dragan Nikolić počeo je još davne 1967. godine kada je snimio film "Kad budem mrtav i beo. Usledila su kultna ostvarenja poput "Otpisanih", "Život je lep", "Povratak otpisanih", "Ko to tamo peva" i brojnih drugih. Izvor: Veta.informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA