Najnovije

Srpkinja snajperista otkrila lice: Ovo je Bagira (VIDEO)

MOSKVA - Jedina Srpkinja dobrovoljac u Novorusiji koja ratuje pod imenom Bagira konačno je otkrila svoje lice. Pravda je ranije objavila da je MUP Srbije saznao njen identitet posle čega su službenici policije vršili pritisak na njenu porodicu U Srbiji. Kako je njen identitet otkriven, Bagira je odlučila da pokaže svoje lice.
Bagira otkrila lice (Foto: Jutjub)

Bagira otkrila lice (Foto: Jutjub)

U intervju za Federalnu novinsku agenciju DNR-a Bagira je objasnila da je u Novorusiju došla iz ljubavi i zahvalnosti prema ruskom narodu koji sada strada u Ukrajini. Ona je podsetila na ruskog cara Nikolaja koji je žrtvovao sebe i svoju porodicu da bi pomogao srpskom narodu u prvom svetskom ratu. Na snimku ona je potpisana kao devojka snajperista. Bagira je kritikovala vlast u Srbiji zbog želje da država postane član EU. Ona je ispričala kako je doputovala u Novorusiju i da je išla preko Mađarske i Ukrajine. Ona je intervju dala na ruskom jeziku koji veoma dobro govori. Bagira je po dolasku u Novorusiju bila raspoređena u Debaljcevo. Sa njom na snimku se nalazi i još jedan dobrovoljac iz Srbije koji je rekao da ima 26 godina.
Pročitajte još:MUP OTKRIO IDENTITET SRPKINJE IZ NOVOURSIJE: Vrši se pritisak na Bagirinu porodicu?RUSKI BOG NEBA: Suhoj 37 – Terminator (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA