Najnovije

TURISTIČKI VODIČ: Učio Albanca "crnogorski jezik" pištoljem

BUDVA - Gojko B. (50) iz Budve uhapšen je zbog zlostavljanja albanskog turiste, G. Š. (46) iz Skadra, kojeg je uz pretnju pištoljem „učio da priča crnogorski jezik“.
Nu, jadan! (Foto: pixabay)

Nu, jadan! (Foto: pixabay)

Incident se dogodio u utorak ujutru, u jednom budvanskom kafiću, nedaleko od autobuske stanice. Albanac je naručio kafu, a Gojko je počeo da ga maltretira. Iznerviralo ga je navodno to što je gost govorio na albanskom. Crnogorski mediji su preneli da je Gojko B. bio u vidno alkoholisanom stanju i od Albanca tražio da ponavlja reči na crnogorskom, a posle toga je izvadio pištolj i ispod stola ga uperio u noge turisti. U početku niko u kafiću nije primetio šta da se dešava, sve dok konobarica nije videla da turista uplašeno za Gojkom ponavlja reči. Prišla je stolu i pitala Gojka šta se dešava, nakon čega je on ustao, počeo da se izvinjava i ljubi Albanca i konobaricu, a turista je pobegao iz kafića.
Pročitajte još:Evo šta se desi kad tri Muslimana izaberu pogrešnog Rusa za tuču! (VIDEO)HAOS U MAKEDONIJI: Šalju vojsku na migrante – uvedeno vanredno stanje!
Turista je policiji ispričao da se, posle pola sata, vratio u kafić da plati račun, a onda je otišao da prijavi slučaj. Policija je Gojka nakon saslušanja, uz krivičnu prijavu zameniku osnovnog državnog tužioca. Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA