Najnovije

MSP RF: Evropska Unija vodi rusofobsku politiku

MOSKVA - Ministarstvo spoljnih poslova Ruske Federacije izdalo je saopštenje u kojem ističe da u EU vlada agresija prema Rusiji i otvoreno rusofobsko raspoloženje.
Sergej Lavrov (Foto: JuTjub)

Sergej Lavrov (Foto: JuTjub)

Sva gledišta na probleme koji postoje su utemeljena na tački gledišta koje podrazumeva čistu agresiju i rusofobiju, objašnjavaju u ruskom ministarstvu. Diplomatija Rusije ističe da su sankcije Rusije naspram zapadnih zemalja legitiman odgovor na politiku sankcija koju su pokrenule SAD i EU. "Naše sankcije su u skladu sa međunarodnim pravom po kojem država ima pravo na kontra-mere u cilju zaštite interesa svojih građana i državnosti." - kaže se u saopštenju ministarstva spoljnih poslova RF. Sankcije se sprovode prema Rusiji od strane Vašingtona i Brisela pod mantrom da "Rusija ne ispunjava obaveze Minskog sporazuma", a ako ih neko ne ispunjava - to je Kijev koji sve to radi uz punu podršku zemalja Zapada, tvrde u Moskvi.
Pročitajte još:EKSKLUZIVNI SNIMCI VEŽBE „SLOVENSKO BRATSTVO“: Ovako rokaju Srbi, Rusi i BelorusiREKLA IM JE ISTINU: Pogledajte šta je Le Penova rekla Francuzima o migrantima!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA