Najnovije

ROBERTS: Hilari u jurnjavi između klozeta, kampanje i Rusa

Vrlo sposobni portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova, Marija Zaharova, kaže da je američka predsednička kampanja “jednostavno, neki oblik globalne sramote”, koju Amerikanci nisu zaslužili. Svakako je pogodila u centar.

Pol Krejg Roberts (Foto: JuTjub)

Obamim režim nekako mora da sakrije Hitlerin kriminalni dosije, kako bi ovaj kandidat oligarha imao otvoren put do Bele kuće. Dakle, eto nas na rubu nuklearnog rata sa Rusijom i Kinom, a glavni problem stavljen pred Amerikance je Tramp i njegovi “nepristojni” komentari o seksualno privlačnim ženama, u razgovoru sa Bilijem Bušom.
Dajte, stvarno. Muške priče o ženama su kao i lovačke o lovu. Potrebno ih je uzeti sa rezervom. Ali, da ovo ostavimo po strani, jer zašto bi nepristojni komentari o ženama bili važniji od vojnog sukoba sa Rusijom, koji bi mogao da bude i nuklearni rat i kraj života na Zemlji?
Tramp je izjavio da ne vidi nikakvu svrhu sukoba sa Rusijom i da ne vidi čemu služi NATO četvrt veka nakon raspada Sovjetskog saveza.
Da li su Trampovi nepristojni komentari o ženama gori od Hitlerinog provokativnog spominjanja ruskog Predsednika Putina, koga Hitleri sâma naziva “novim Hitlerom”? Kolika i kakva budala treba da bude neko da se tako razbacuje neopravdanim uvredama o predsedniku države koja za nekoliko minuta može da zbriše i Sjedinjene države i čitavu Zapadnu Evropu sa lica Zemlje?
Da li biste radije situaciju u kojoj je neko pipkao neke žene ili biste da budete zbrisani sa lica Zemlje u nuklearnom ratu? Ako ne znate odgovor, onda ste isuviše tupavi da biste živeli.
Hoće li američke žene stvarno da izaberu Hilari i tako prekore Trampa zbog nepristojnih komentara? Ako će to da urade, onda će dokazati da je bila velika greška dati ženama pravo glasa. Ali, neće biti nikog živog da ubeleži tu grešku u istorijske spise.
Hitleri je uz pomoć svojih prestitutki – kurvi iz američkih štampanih i TV medija, kojima je laganje posao – uspela da  usmeri američke predsedničke izbore na teme koje su potpuno nevažne i nepovezane za ono sa čim Hitleri i njene kolege neokonzervativci suočavaju svet.
Ono što Kilari-Hilari smatra ruskim problemom je, u stvari, lažna optužba, bez podrške i dokaza, da je ruska vlada, u savezu sa Donaldom Trampom, upala u njene imejlove i prosledila ih Vikiliksu. Jedina svrha ovako besmislene optužbe je da pažnju birača odvuče od njene pošte i sadržaja, koji nije mogao da bude gori.
Stvarni problem je u tome da su vašingtonski idioti ubedili rusku Vladu da će Rusija biti na meti preventivnog nuklearnog napada. A, kada je narod jednom u to i uveren, svakako neće sedeti i čekati. Posebno neće sedeti i čekati Rusija, nuklearna sila, čiji je, pritom, strateški saveznik, druga najveća nuklearna sila, Kina.
Glas poludeloj i krvožednoj kučki Hitleri je glas dat okončanju života na Zemlji.
A što se tiče Trampovih komentara o ženama, nijedan muškarac, koji je video Trampovu ženu, u njih neće poverovati – ona je jedna od lepših i elegantnijih na planeti, visoko je inteligentna i govori pet jezika. Gotovo da je nemoguće da bi Tramp našao bolju. On ima pravu ženu.
Izvor: Katehon

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA