Najnovije

KAO GROM IZ VEDRA NEBA - NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE: Nikola Žigić pronašao novi klub - BOMBA! (VIDEO)

Nekadašnji reprezentativac Srbije već duže vreme je bez kluba, činilo se da je završio igračku karijeru, a danas je i to izgleda promenjeno.
Tačnije, Nikola Žigić je od prvog dela prošle godine bez kluba, kada je otišao iz Birmingem sitija, kluba u kom je bio u dva mandata. Od tada je naizgled završio karijeru, ali je izgleda pronašao novi angažman u 37. godini života.
Kako pišu španski mediji Nikola Žigić je ponovo u Valensiji, ali ne među ‘slepim miševima’ gde je proveo tri godine, od 2007-2010 godine, već – u četvrtoligašu, ekipi Tore Levante.
Visoki napadač će u početku trenirati sa novim timom, a očekuje se da će biti ugovor potpisan do kraja sezone. Odluka će pasti u odnosu na njegovu fizičku spremu koja će biti na proveri narednih dana. Sve zbog činjenice upravo jer nije imao takmičarske utakmice prethodnih godinu i po dana.
Navijači Crvene zvezde nadali su se da bi umesto nekog kluba u inostranstvu Žigić mogao da karijeru završi na Marakanu, delom i zbog legendarnog gola koji će se večno prepričavati među pristalicama crveno-belih. Izvor:Hot sport, Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA