Najnovije

PESMA POSVEĆENA ZVONKU MILOJEVIĆU TERA SUZE NA OČI: Slavni golman priznao - plakao sam kad sam je čuo! (VIDEO)

Popularni srpski reperi koji se predstavljaju pod pseudonimima "Ćofo" i "Ujak DŽo" snimili su pesmu koja će verovatno zauvek živeti.
Pre nekoliko godina nastala je pesma posvećena verovatno najboljem srpskom golmanu. Puno, emocija i suza su opis ovog umetničkog dela pod imenom "Pobedi Miloje", ceo život Zvonka Milojevića stao je u nekoliko minuta.  Zvuci kočnica, najbolje odbrane, kasnije i Zvonkova borba i na kraju želja za pobedom. Zvonko Milojević je čuo pesmu "Izuzetno mi je drago što su pored Delija i navijači Partizana uzeli učešće u svim akcijama za mene. Navijači Zvezde snimili su jednu veoma dirljivu pesmu pod nazivom 'Pobedi Miloje' i kada sam je čuo prvi put - zaplakao sam", rekao je poznati golman. 

Ujka DŽo (Foto: Jutjub)

Reper Nikola Stanoev (Ujak DŽo) je ponosan na ovu pesmu.  "Žao mi je što se nisam rodio pre, žao mi je što nisam mogao da ispratim sve ove odbrane i svu slavu Crvene zvezde, to su bili dani! Siguran sam da je naš najbolji golman Zvonko Milojević blizu povratka između te dve stative, ja verujem u njegovu borbu i svaki put se naježim kada čujem njegovo ime, dete iz Svetozareva živi u nama", dodao je Stanoev. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA