Najnovije

ŠULE PRAVEDNIK: Sa Jankovićem i Jeremićem pravi "Savez za pravednu Srbiju"!

Demokratska stranka ozbiljno se priprema za predstojeće predsedničke i vanredne parlamentarne izbore, koji bi trebalo da budu održani 9. aprila 2017!

Dragan Šutanovac (Foto: Jutjub)

Trenutno su u toku vrlo ozbiljni razgovori da se formira „Savez za pravednu Srbiju“, a lideri bi bili zaštitnik građana Saša Janković, bivši šef diplomatije Srbije Vuk Jeremić i lider demokrata Dragan Šutanovac.
- O funkcijama i kandidatima još se nije razgovaralo jer Demokratska stranka želi da to ne bude glasanje za čoveka, već za politiku. Planiraju da taj savez ponudi konkretnu politiku za mlade koji su završili fakultet, penzionere, poljoprivrednike i žene - tvrdi izvor blizak DS-u. Kako dodaje, Demokratska stranka zapravo kandiduje rešenja i nameravaju da s definisanom politikom izađu pred birače. - Ko će biti kandidat za šta, zavisi od procene. Demokrate računaju i na lidera Pokreta „Dosta je bilo“ Sašu Radulovića - otkriva izvor. Kako Demokratska stranka u nedelju ima sednicu Glavnog odbora, tada će se i precizati ova ideja. - Svakako neće biti nekih bitnijih izmena planova kada je reč o tom savezu jer su svi do sada pozitivno reagovali - zaključuje. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA