Najnovije

EROTSKA ISPOVEST: Gledala sam kako je *ebe, kako mu je nagužena a on je uništava!(18+)

Ne znam kako mi se to uspelo dogoditi, sve je bilo u sekundi. Povredila sam nogu, zvala taksi i krenula u bolnicu...

Ilustracija (Foto: Skrinšot)

 (18+)Čekam taksi zamoliću muškarca koji vozi da mi pomogne. Evo ga dolazi taksi i staje. Mašem mu. Video me je i dolazi do mene.
- Hej curo! - Kaže mi on.
- Molim Vas da mi pomognete da uđem u taksi i da me odvezete u bolnicu.
Dignuo me je i oslonila sam se na njega. Ušla sam u taksi ali zbog noge ležala sam.
- Boli te?
- Aha, pala sam sa bicikle.
- Gadno je to curo. Izdrži, brzo smo došli.
- Hoću, puno Vam hvala.
Došli smo a on je zvao da dođu sa kolicima po mene. Platila sam mu i zahvalila sam mu se kada je došao. Poželeo mi je brz oporavak i otišao je svojim poslom. Sedela sam u bolničkim kolicima i medicinska sestra me vozila do ordinacije.
Do ordinacije gledala sam u moju nogu kako me samo boli. Pipala je moju nogu, gledala je moju ranu.
- Ako te šta boli dok te pipam viči.
Nije me bolelo samo je grozno izgledalo.
- Imaš sreće, - kaže mi i pogleda me. Dolazio je doktor, bio je simpatičan. Čim je ušao nasmejao mi se i pogledao me. onda:
- Sestro boli li šta?
- Ne, samo je rana.
- Dobro, ja ću je još malo pregledati. Sačekaj tu - kaže sestri.
Došao je blizu mene a ja sam osetila neku posebnu vibraciju među nama. Pipao je moju ranu i pogledao me. - Dobro je curo, sada će ti to sestra očistiti i previti. Ostaješ tu ovu noć, moraš biti pod nadzorom u bolnici, zbog rane jer ne izgleda dobro. Sestra će te smestiti u sobu i dati ti našu pidžamu bolničku tako da ne brini. - Dobro - kažem. Nije mi baš to bilo pravo, ali dobro jedna noć u bolnici neće me ubiti. Medicinska sestra sve mi je napravila i smestila me je u sobu. Bila je lepa soba, mala. Sama sam bila u njoj. Rekla je da ako mi bude nešto trebalo da neka samo stisnem onaj crveni dugme i da će neko doći. Ležala sam u krevetu i zatvorila oči. Brzo sam zaspala. Spavala sam par sati a onda sam se probudila i zaviknula, imala sam noćnu moru. Strašno je bilo. Brzo su se otvorila vrata od moje sobe ušao je doktor i pitao me ako sam dobro. - Da, jesam. - Prepao sam se kada sam čuo da si zaviknula. - Ružno sam sanjala - kažem mu. - U redu, dešava se. Bila sam sva znojna i mokra. Sela sam na krevet a on je seo pored mene. Gledao je u moje plave oči poput mora. Mazio me je po licu rukom i rekao da je sve u redu i da sam tu na sigurnom. - Znam ali prestrašena sam sada i ne mogu spavati. - Jesi za jednu igricu? - Koju? Nagnuo se je i gricnuo me za uvo, počeo me je škakljati a ja sam se smejala. Šapnuo mi je napaljen da sam zlato. - Pazite samo na moju ranu - kažem mu. Poljubio me je u moja usta i dugo smo se ljubili. Skinula sam bolničku pidžamu jer sam bila sva znojna i mokra, a on je skinuo isto sve sa sebe. Skinula sam i moje gaćice a on svoje bokserice jer hteli smo to. Hteli smo se seksati sada tu na krevetu. Medicinska sestra je ulazila. Videla nas je skupa. Samo se nasmijala i pitala sme li nam se pridružiti, rekli smo da da. Ona je isto sve skinula sa sebe. Bila je gola. Imala je još veće grudi od mene. Polegnuo su me na krevet, morali su paziti na moju ranu. Raširio mi je noge i počeo je stavljati svoju alatku u mene dok me je ona mazila. – Ah… mala dobra si – kaže mi. Naglo ga je izvadio i došao do nje. Legao je a ona je sela na njegov penis. Vrtela je guzom i jahala brzo na njemu. NJene velike sise su skakale. Naginjala se je na njegovo telo i njihova tela su bila spojena. Mnogo sam se napalila. – Brzo ću svršiti – kažem im. Nasmejali su se i rekli: – I mi ćemo. Posle seksa zaboravila sam noćnu moru i zaboravila sam onda na ranu. Otišli su na posao, morali su, a ja sam ostala sama. Kao beba sam zaspala i do jutra sam spavala. Ujutro su me otpustili i otišla sam doma. Pogledajte OVDE, ona tako dobro skida gaćice! (FOTO 18+) Izvor: tomiradi

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA