Najnovije

KAD KOMŠIJA NAVALI NA KOMŠINICU: Razvalio sam je od seksa, pa onda... (18+)

U zgradi do moje živi moja komšika na koju se dugo ložim jer je veoma seksipilna žena. Ona ima 40 godina i veoma zanosne obline. Uvek kada dolazi kod moje mame na kafu ona ima na sebi tesnu odeću koja oslikava njene predivne grudi ali i ono najbolje na njoj, njenu veoma seksi guzu.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

Jedno nedelju dana sam bio sam kući jer su mi roditelji otišli u selo. Ona je to znala ali se pravila kao da ne zna. Pozvala me je telefonom kao da traži moju mamu i ja sam joj odgovorio da su mi roditelji u selu. Pozvonila je na vrata i ja sam potrčao da ih otvorim. Otvorio sam vrata i kada sam je ugledao mogao sam da osetim erekciju u mojim gaćama. 
Uhvatila me je za ruku, ali je u tom trenutku i prislonila svoju bulju na moj penis. To je namerno uradila i držala je zadnjicu pripijenu uz njega nekih 5-10 sekundi. Kada je to uradila primetio sam i da je malo izdahnula. Onda sam pomislio ako joj ovoliko prija kako bi samo bila bučna kad bi je j*bao.  Krenula je da skida brus i tange, a ja svoje gaće. Potom je rekla – „Neću da ti pušim jer hoću da se ljubim s tobom još, ali imam veliku želju da ti ga još više učvrstim.“ I tako je krenula da me ljubi dok sam ja mesio njene sise.
Rekla je da prvo hoće da je jebem u misionarskoj pozi, na velikom kauču. Bio sam presrećan što sam joj ga konacno uvalio. Dok sam ležao preko nje punio sam je polako, a onda je usledilo sve brže i brže. Tako sam je razvaljivao da je ona krenula da stenje – „A, aaa, aaaaa hoću još. Tvoja sam, radi sa mnom šta god poželiš. Tooo, samo tako nastavi". I posle je rekla – „Ajde sad na kraju hoću da me j*beš u pozi kao kada smo se masirali, kada sam ti bila u krilu i kada sam ti stavila ruke oko vrata i raširila noge “. Tako smo se i namestili i naravno ljubili se za to vreme. Krenuo sam u akciju i u isto vreme sam joj lizao sise. Ja sam je naravno sve jače i jače j*bao, a ona se toliko pripila uz mene da mi je gurala na facu njene sise. Onda smo usporili i počeli smo da se ljubimo ponovo. 
Onda sam ustao i nastavili smo stojećki, držao sam joj noge a ona je njene ruke stavila oko mog vrata.  Onda sam je razvalio u narednih 10 sekundi i usledilo je moje svršavanje. Bila je presrećna, kao i ja, i odmah smo otišli u kupatilo da se ponovo okupamo, samo što smo se ovog puta i pojebali. I dalje sam svom snagom punio neverovatnu guzu dok je ona stenjala i vrištala od sreće. Posle smo još nekoliko puta kod mene, a i kod nje kući imali neverovatan seks. Pogledajte OVDE ispovest žestokog seksa beogradske advokatice sa robijašem! (18+)
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA