Najnovije

PUTIN UPOZORIO: Amerikanci spremaju sukobe u Srbiji!

SAD će po svaku cenu pokušati da u Beogradu sruše vlast koja odbija da uđe u NATO i uvede sankcije Rusiji, upozorio je ruski predsednik Vladimir Vladimirovič Putin najbliže saradnike prošle nedelje na sastanku u Kremlju.

Vladimir Putin (Foto: kremlin.ru)

Putin je zatražio da se maksimalno pomogne Srbiji kako bi uspela da se odupre pritiscima. Informer je potvrdu te informacije dobio u više obaveštenih diplomatskih izvora.

- Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) došla je do pouzdanih informacija da Amerikanci finansijski pomažu opasne planove. Postoje obaveštajni podaci da se u Srbiji, ali i u zemljama u okruženju, spremaju scenariji takozvanih obojenih revolucija - prenosi sagovornik Informera iz jedne ambasade. Prema njegovim rečima, političke krize koje se izazivaju u Srbiji, Republici Srpskoj, Makedoniji i Crnoj Gori imaju cilj da se Rusija istera s Balkana.

- Amerikanci će na sve načine, pa i izazivanjem sukoba na ulici, pokušati da zbace ili znatno oslabe Vučićevu vlast, koja neće u NATO, a uporno se protivi i uvođenju sankcija Rusiji - objašnjava izvor Informera, dodajući da će, kad se imaju u vidu ove informacije, mnoge priče iz Srbije dobiti pravi smisao:

- A šta ćemo ako se ispostavi da "fantomsko" rušenje objekata u Savamali ima veze sa strancima?! Šta ćemo ako se pokaže da iza laži o izbornoj krađi stoje spin doktori plaćeni sa Zapada?! - nabraja izvor lista Informer.

Niko iz vlasti nije hteo ovo da komentariše. Novinar Miroslav Lazanski ocenjuje da ima inostranih pritisaka.

- Želja je da Beograd promeni stav prema NATO i da se udalji od Rusije. Pošto pritisci nisu uspeli, neko smatra da će izazivanjem haosa to postići - ističe Lazanski.  Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA