Najnovije

IVANA ŠPANOVIĆ POSLALA OŠTRU PORUKU: Ne mešajte me sa politikom!

Izjava Andrije Prlainovića, jednog od najboljih vaterpolista sveta, u istoriji ovog sporta, koja se odnosi na pomoć države srpskom sportu polarizovala je javnovst, a neki sportisti, osvajači olimpijskih medalja su mu i replicirali. Davor Štefanek i Ivana Španović su bili prvi, ali je sada za panel kako se gleda na individualni, a kako na timski sport.

Ivana Španović (Foto: Jutjub)

Bronzana u skoku dalj, najbolja atletičarka Evrope, Ivana Španović je preko svog Fejsbuk profila poslala još jednu poruku. Ovoga puta oštru u kojoj insistira da joj se ne imputira „bavljenje politikom“. NJenu poruku sa Fejsbuka prenosimo u celosti.
“Moja izjava se NIJE odnosila na mišljenje mog sportskog kolege Andrije!
Moj odgovor je bio, isključivo, novinaru na pitanje da li sam JA, LIČNO zadovoljna uslovima koji su MENI obezbeđeni za Rio. Da, jesam zadovoljna uslovima koji su mi obezbeđeni u mojoj zemlji za koju sam izborila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Riu i tačka.
Ne postoji apsolutno ništa u toj izjavi što me stavlja na jednu ili drugu stranu, za i protiv. Gospodo novinari ja sam sportistkinja i moje nezadovoljstvo ili zadovoljstvo nije kampanja, podrška ili kritika vlasti, to je moje lično mišljenje koje mi vi tražite isto važi i za sve moje kolege, vrhunske sportiste koji takođe imaju svoje mišljenje o odnosu prema njima i sportu kojim se bave.
I zato pustite nas da budemo ono što želimo volimo i radimo punog srca. Jednostavno i skromno da budemo Sportisti! Hvala i nadam se da je ovim stavljena tačka na bilo kakvo dovođenje mene i mog imena u spregu sa politikom" - napisala je Ivana.
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA