Najnovije

SRPSKI HAKERI UPOZORAVAJU: Čekali smo dugo da pokrenemo našu akciju i sad je vreme za to! (FOTO/VIDEO)

Srpska hakerska grupa RAS i srpski "Anonimusi" objavili su poslednje upozorenje pred ozbiljne akcije kao odgovor na pretnje Albanaca.

Srpski hakeri (Foto: JuTjub, Pravda)

Odgovor srpskih hakera na upozorenja albanskih, izgleda da kulminira svakim danom. Nakon jučerašnje objave video materijala albanskih Anonimusa, danas su se oglasili i srpski hakeri s Kosova i Metohije. Srpski "Anonimusi" su postavili snimak, a grupa RAS jedno obaveštenje, a kako kažu, nisu hteli da izlaze u javnost čekajući pravi trenutak.

“Mi smo srpski Anonimusi sa Kosova i Metohije. Ovo je poruka za Albance i njihovu lažnu i samoproklamovanu državu na našoj svetoj zemlji. Čekali smo dugo da pokrenemo našu akciju i sad je vreme za to. Kao što ste zapretili našim francuskim saveznicima i njihovim ambasadama, mi sada konačno moramo da odgovorimo, kako bismo zaštitili naše tradicionalne prijatelje, Francuske institucije i njen red i zakon”, upozoravaju "Anonimusi".

Upozorenje hakerske grupe RAS

Grupa RAS postavila je samo sliku i, kako kažu, svi oni koji se bave sajber bezbednošću razumeće značenje slike.

Poruke sa kojima srpski hakeri izlaze u javnost, uglavnom govore o tome da oni više neće ćutati na bilo čije provokacije i da se trenutno rade mnoge stvari na preventivi zaustavljanja napada, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Izvor: digitalnasrbija.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA