Najnovije

DVERI IZLUDELE MAJU GOJKOVIĆ: Probala da ih zastraši opomenama pa prekinula sednicu, evo kad se haos nastavlja

Sednica Skupštine Srbije prekinuta je pošto je poslanica pokreta "Dveri" Marija Janjušević odbila da izađe iz skupštinske sale iako joj je predsednica parlamenta Maja Gojković izrekla meru udaljenja.

Maja Gojković (Foto: Jutjub)

Maja Gojković je rekla da je završena objedinjena rasprava o zakonima, među kojima je Predlog zakona o osnivanju Nacionalne akademije za javnu upravu, Predlog zakona o elektronskom dokumentu, elektronskoj identifikaciji i uslugama od poverenja u elektronskom poslovanju, predloge izmena Zakona o državnim službenicima i Zakona o informacionoj bezbednosti, kao i da će sednica biti nastavljena u ponedeljak.
Maja Gojković danas je, posle tri izrečene opomene, izrekla i meru udaljenja sa sednice poslanici Dveri Mariji Janjušević. O opomenama drugom poslanicima Dveri saznajte OVDE.
Iako joj je Gojković zabranila da učestvuje u radu sednice, Janjušević je nastavila da stoji u sali ispred Maje Gojković i drži Poslovnik i isključuje mikrofon, te joj je izrečena mera udaljenja.
Marija Janjušević je pred kraj rasprave tri puta ponovila u mikrofon ispred Maje Gojković "predaja" i "nasilje nad opozicijom".
"Teško ćemo voditi sednicu sa ovakvim poslanicima", rekla je Maja Gojković koja je zaključila raspravu i zahvalila poslanicima na razumevanju.
Poslanik Dveri Zoran Radojičić rekao je da Maja Gojković treba da podnese ostavku, ako nije sposobna da vodi sednicu, a predsednica parlamenta je na to rekla da on treba da podnese ostavku, ako nije u stanju da obavlja poslaničku funkciju. Šta je istina o oboranju ruskog helikoptera u Siriji pogledajte OVDE. Izvor: N1

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Branko Dragaš oko situacije u Srbiji.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA