Najnovije

"Mesto premijera ne služi kako bi se sa devojkom putovalo na utakmice reprezenatcije"

- SNP “Naši” predlažu Ani Brnabić da prestane da se sramoti u ulozi marionete koja joj je dodeljena i da što pre podnese ostavku sa mesta premijera Srbije - stoji u najnovijem saopštenju ovog pokreta.

Ana Brnabić (Foto: Printskrin VICE video)

- Od dolaska na mesto premijera Ana Brnabić nije donela  ni jednu samostalnu odluku, niti se može videti bilo kakav rezultat njenog rada, ali ono što  je prati to su svakodnevni skandali vezani za njenu lepšu polovinu i nju, kao i skandal oko sukoba interesa jer firma njenog rođenog brata radi za Vladu Srbije i ostvaruje milionsku dobit. Da se radi o političkoj marioneti  najbolje govori da ni jednim jedinim gestom ili izjavom nije stala u zaštitu Ustava Republike Srbije povodom pitanja Kosova i Metohije i dijaloga koji se najavljuje od strane Aleksandra Vučića, koji je i postavio na mesto premijera - kažu SNP Naši.

Foto: nasisrbija.org

Ovaj pokret poručuje da mesto premijera ne služi kako bi se sa devojkom putovalo na utakmice reprezenatcije, živelo u vili na Dedinju, i kako bi se enormno bogatili preko firme brata, već služi kako bi se radilo na korist naroda i države. - Ali pošto je Ana Brnabić politička marioneta, a ne mačo men kako se u javnosti predstavlja od nje se i ne može očekivati da brani Kosovo i Metohiju i radi na korist sopstvenog naroda - kažu u ovom pokretu. Kako je izgledala srpsko-ruska vojna vežba pogledajte OVDE. Izvor: Oslobodjenje.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA