Najnovije

EKSPLODIRALO VOZILO IZ MILOVE PRATNJE: Sve prašti od detonacija municije i suzavca iz auta! (VIDEO)

Eksplozija u Milovoj pratnji (Foto: JuTjub)

U vozilu iz pratnje koje je danas eksplodiralo u mestu Kokoti kod Podgorice, nalazili su se policijski službenici Jovan Trebješanin i Dražen Živković koji su, kao i Vojislav Vujović transportovani u Klinički centar, prenele su podgoričje Vijesti. Saobraćajna nezgoda koja je dovela do eksplozije u vozilu dogodila se oko 17.45 časova na putu Podgorica-Cetinje, a povrijeđene su tri osobe, prenosi portal podgoričkog lista.
U nezgodi je učestvovalo vozilo iz pratnje predsednika DPS-a i bivšeg premijera Crne Gore Mila Đukanovića, u kom su bili policijski službenici Jovan Trebješanin i Dražen Živković, i "folksvagen kedi" nikšićkih tablica kojim je upravljao Vojislav Vujović (66). Prema prvim informacijama sva trojica su prošla sa lakšim telesnim povredama. Kako navode Vijesti, Vujović je navodno želeo da pretekne vozilo iz pratnje. "Civilno vozilo 'kedi', nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao V.V.(66) je, prema preliminarnim saznanjima, vršilo radnju preticanja i ostvarilo je kontakt sa zadnjim vozilom iz pratnje bivšeg premijera koje je dolazilo iz suprotnog pravca, marke 'mercedes'", navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore. 
Na vozilu iz pratnje, kako je saopšteno iz policije, je nastala totalna šteta. Prema saznanjima podgoričkog lista, u vozilu iz pratnje Đukanovića su se nalazili municija i suzavac, koji su počeli da eksplodiraju čim je izbila vatra.
Đukanović nije povređen u nezgodi. On se nalazio u drugom vozilu, a večeras je govorio na konferenciji jevrejskih zajednica jugoistočne Evrope u Budvi. Kako crnogorski gimnazijalci brane ćirilicu i zavet svetog Petra, pogledajte OVDE. Izvor: Pravda, Vijesti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Neverovatan snimak ogromne eksplozije koja se dogodila u ukrajinskom skladištu municije krajem septembra ove godine:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA