Najnovije

NIJE SAMO KIJA SNIMALA SEKSI SPOTOVE: Anabela u vrućim scenama! Koja je bolja, slobodna devojka ili udata žena? (VIDEO 18+)

I, dok se (niske) strasti ne stišavaju oko, kako oni to zovu, "ljubavi u rijalitiju", i dok Anabela, majka Lune Đogani, ne objavi još neki Kijin "rani rad" iz mladosti, uporedili smo njih dve kroz spotove u kojima su imale "vrele scene".

Kija i Anabela (Foto: Jutjub)

Naime, Anabela Bukva, nekada Đogani, a sada Atijas je karijeru počela kao članica grupe Fanki DŽi i prvi spot koji ih je proslavio je za pesmu "Samo u snu", a tokom spota se mogu videti scene strasnih zagrljaja sa tadašnjim dečkom, a kasnije suprugom Gagijem.
I, nakon više godina tadašnja slobodna devojka i model Kristina Kockar se pojavila u visokobudžetnom spotu OT benda "Zaboravi", koji potpisuje reditelj Zli i koji je spoj savremene pop kulture i možda Madoninog Justify my Love zbog vrelih cenzurisanih scena.

Sve bi to bilo u redu da nije to Anabela objavila kao nešto što bi trebalo da nas začudi ili preusmeri da verujemo da neko ko je slobodan i koji je tada bio običan devojčurak ne sme da snimi ovakav spot.
Uostalom, najbolje je da sami pogledate spotove i uporedite koja se bolje snašla u vrućim scenama. Zaboravite svaki seks u Zadruzi, ovaj je žestok! Jorgan u stranu, sve se vidi. Taj snimak možete pogledati OVDE.
Izvor: vivstars.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA