Najnovije

Da li znate koji je zagarantovan način da doživite orgazam? Nema šanse da se ne dogodi, poslušajte savet!

Više se nikada nećete pitati kakav je to najbolji seks na svetu.

Uživanje na nivou Foto: Beeg.com

Naučnici su napokon otkrili kada je orgazam zagarantovan i zato je vreme da spakujete kofere. Evo gde ćete doživeti najbolji seks ikada i zašto.
Ima raznih teorija na temu kakav seks najbolji, a sve su povezane s “udarom” dopamina. On se definitivno uvek luči kada to radite na nekom drugom mestu, odnosno što dalje od vašeg kreveta, piše Hafington post.
– Seks u hotelskoj sobi utiče na lučenje dopamina u mozgu, što igra važnu ulogu u privlačnosti i seksualnom uzbuđenju – objašnjava psihoterapeut i seksolog Ijan Kerner.
Prema novoj studiji 56 odsto ispitanika se složilo da je najbolji način da se doživi opaki orgazam odlazak s partnerom na zajednički odmor i potpuno opuštanje.
Dakle, sada znate šta treba da radite – izaberete destinaciju, malo se opustite uz par koktela i odmah ćete osetiti kako se romantika vraća u vaš život.
Prema istraživanju Američke turističke asocijacije iz 2013. godine, čak 63 odsto parova kaže da je veća verovatnoća da će zajedničko putovanje dovesti do ludog seksa nego bilo kakvi pokloni. Ona nudi oralni seks za džabe, samo pod OVIM uslovom.
Izvor: Hafington post

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA