Najnovije

NATO puč u Crnoj Gori kao opomena Srbiji!

- Da li je NATO paktu bilo potrebna vojna snaga Crne Gore koja broji čitavih 1800 vojnika? Naravno da nije. Ali je očigledno NATO paktu jako važno da još jednu mafiju stavi u potpunosti u svoju službu i pod svoju zaštitu. Na isti način na koji je šiptarskoj mafiji NATO davao logistiku sve ove godine i na taj način napravio preduslove za projekat „velike Albanije“, tako i mafijaškom režimu Mila Đukanovića sada daje zadatak da preko svojih pipaka i saradnika u Srbiji i našu državu gurne ka ovom savezu - saopštavaju iz Narodnog slobodarskog pokreta.

Protest na Cetinju (Foto: Jutjub)

U Narodnom slobodarskom pokretu upozoravaju na novonastalu situaciju koriste NATO lobisti iz Srbije. - Zbog togane sme da čudi što su se odmah po objavljivanju odluke Skupštine Crne Gore koja je bez referenduma odlučila da uđe u NATO u Srbiji javili prekaljeni NATO lobisti poput Vuka Draškovića, Dragana Šutanovca ili Saše Jankovića. Rečju, delovi i vlasti i opozicije su ovim činom ohrabreni i sada će krenuti u besomučnu kampanju u kojoj će kombinacijom zastrašivanja, izazivanja haosa i ukazivanja na „svetli primer Crne Gore“ preparirati srpsku javnost i nastojati da obezbede preduslove da neki saziv skupštine Srbije proglasi akt pristupanja NATO paktu. Dakle, ovaj svojevrsni politički puč u Crnoj Gori je opomena Srbiji u kom pravcu će se NATO ponašati - upozoravaju slobodari.

Predsednik NSP Miroslav Parović (Foto: Promo) Iz ovog pokreta poručuju da srpski nacionalni interes nije članstvo u NATO paktu i stoga se pod hitno mora pristupiti usvajanju Zakona o vojnoj neutralnosti Srbije, čime bi se makar na srednji rok odbio lobistički napad NATO-a. - U perspektivi treba pratiti razvoj evropske bezbednosne i odbrambene politike, pa ukoliko i Evropa (zajedno sa Rusijom) bude išla na odbacivanje NATO-a i uspostavljanja drugačijeg, sopstvenog modela zaštite bezbednosti, onda i mi kao država možemo razgovarati u tom pravcu, a do tada moramo sačuvati vojnu neutralnost uz svakodnevno jačanjenaših bezbednosnih struktura pre svega kroz sporazum sa Rusijom o nabavci naoružanja - kaže se u saopštenju. Šta je Dodik pisao SB Un saznajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Anti NATO protest u Crnoj Gori.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA