Najnovije

STAMATOVIĆ: EU da prizove pameti svog nameštenika Vučića!

- Zahtevam od direktora Policije Srbije da još danas pohapsi sve one batinaše i kriminalce koji su davili novinare i građane u trenutku kada se Aleksandar Vučić zaklinjao nad Ustavom i Miroslavljevim jevanđeljem, a u ovom zahtevu namerno preskačem ime ministra unutrašnjih poslova jer je više nego očigledno da su upravo on i Vučić pajtosi, što će reći i komandanti, ovih paradržavnih bitangi - izjavio je predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović, povodom objavljivanja fotografija prebijanja građana ispred zgrade Narodne skupštine Srbije.

Milan Stamatović (Foto: Jutjub)

- Pozivam sve opozicione snage u Srbiji, ali i sve one uplašene, zanemele, časne ljude iz same vlasti da dignu glas protiv činjenice da Srbija, na svome "evropskom putu", polako klizi u tiraniju, a od međunarodne zajednice, pogotovo od Evropske unije - umesto što ga na sva usta hvali zato što, korak po korak, priznaje "Republiku Kosovo" - očekujem da svome eksponentu i namešteniku u Srbiji naredi da se dozove pameti, a građanima Srbije omogući makar istu količinu sloboda i ljudskih prava kao i u zemljama te iste EU - dodao je. 
Kao predsednički kandidat na prethodnim izborima, Stamatović obaveštava da su mu, uoči predsedničkih izbora, na Zlatibor slali "najgore špijunčine, žbirove i kriminalne njuške, da slikaju i cinkare, da podupru poternicu koju je za njim raspisala svemoćna ministarka Zorana Mihajlović, tvrdeći da je Stamatović "šerif na Divljem Zapadu".
- Čak su, u okviru naprednjačkog agitpropa, oformili i specijalnu propagandnu paraterorističku jedinicu s ciljem da me kopromituju, diskvalifikuju, kriminalizuju, privedu poznavaniju prava i, na koncu, uhapse. Ovim "specijalcima" komandovao je jedan od onih što se ne skida sa ekrana nacionalnih TV frekvencija, a skoro svakoga jutra, ide kod Vučića, po "svoje" mišljenje za taj dan, tvrdi predsednik opštine Čajetina, objašnjavajući da je režim spreman da "reprizira i paljenje Rajhstaga, ako bude zatrebalo", pošto mu je manir da, najpre imputira političkim protivnicima rušilačke i incidentalne namere, a onda, na osnovu toga, vlastitim državnim i paradržavnim silama represije poveri mandat da divljaju i uteruju strah u kosti građanima.
- Zato i ne čudi da su ti naprednjački bizgovi, isprani mozgovi i roboti programirani za prebijanje, uzeli sebi za pravo, prvo, po okriljem noći, davljenjima i palicama, u ime i za račun tajnovitih "arapskih" investitora koji se prezivaju na "ić" konfiskuju i otimaju tuđu imovinu u Savamali, a poslednjih dana, evo, na sličan način čak i "uređuju" medijski prostor Srbije - kaže prvi čovek Zdrave Srbije. Pročitajte OVDE i kako će to Bakir Izetbegović ostvariti san svog oca Alije? Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa Milanom Stamatovićem.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA