Najnovije

TETOVAŽA VRŠČANKE SRUŠILA SVE DRUŠTVENE MREŽE: Tijana istetovirala ime i prezime Aleksandra Vučića (FOTO)

Tetovaža Tijane Stanimirov aktivistkinje SNS-a iz Vršca izazvala je buru komentara na društvenim mrežama. Tijana kaže da tetovaža „A,Vučić“ na njenoj ruci predstavlja izraz njenog poštovanja prema lideru SNS i predsedniku Srbije.

Aleksandar Vučić (Foto: Sinhua)

Ova mlada energična devojka iz Vršca izjavila je za naš portal "Južni Banat" da stoji iza svoje tetovaže, odluku o tome donela je još pre dve godine. „Aleksandar Vučić i njegova politika podstakli su me da se učlanim u stranku. NJegovi ideali o modernoj uređenoj perspektivnoj i ponosnoj Srbiji motivisali su me da budem deo tima u kome svako ko to želi može da uradi nešto za svoju državu , za svoj grad. NJegovi potezi, govori motivišu vas da se pokrenete, da uradite nešto korisno“, dodaje Tijana.
Ponosna je na tetovažu i kaže želja joj je da upozna predsednika, drago joj je što je dobila puno pozitivnih komentara i da mnogo ljudi deli njen stav, a na negativne komentare odgovara da je u pitanju lična odluka i da je oni ne interesuju i ne dotiču. A bilo je i onih sa ozbiljnim pretnjama „silovaćemo te“, „isećićemo ti ruku i od nje skuvati gulaš“. „To više govori o njima i o odsustvu kulture i vaspitanja. Svako ima pravo na stav ali politička opredeljenost se ne iskazuje pretnjama“, rekla je Tijana.

Status na Fejsbuku (Foto: Printskrin Juznibanat.rs) Podsećamo da je jedan druga obožavateljka posvetila pesmu Vučiću: Žestoku kritiku novinara Mihaila Medenice na račun Aleksandra Vučića pročitajte OVDE. Izvor: Juznibanat.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Štafeta za Dan mladosti 1979. godine.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA