Najnovije

FJODOR NIJE VIŠE ONAJ STARI: Mitrione ga istukao za minut i po (VIDEO)

Ruski MMA borac Fjodor Jemeljanenko po prvi put se borio na teritoriji SAD od 2011. godine – i poražen je.

Mitrione skače na Fedora (foto: Jutjub printskrin)

Fedor je poražen od Meta Mitrionea posle obostranog nokauta u prvoj rundi, nakon minut i 14 sekundi borbe u okviru događaja u NJujorku, koji je organizovao Belator.
Obojica su pali u ringu nakon serije udaraca, ali se borac iz Indijanapolisa brže pridigao i obezbedio pobedu u “Medison Skver Gardenu”.
– Ovo je ludo. On je toliko pametan. Usred borbe, gledao je u moje kukove i stopala. Onda sam ga zbunio, i krenuo sam na njega kada je on krenuo mene – rekao je Mitrione posle borbe.
Ovaj borac iz Indijanapolisa se takmičio u UFC-u, a borba sa iskusnim Rusom je trebalo da se održi u februaru. Povukao se Amerikanac zbog problema sa bubrezima.
– Nema rasprave o tome da li je on najbolji borac u teškoj kategoriji svih vremena, on jeste najbolji borac svih vremena – hvalio je Mitrione Rusa.
Očigledno da je Jemeljanenko u ozbiljnoj krizi, imajući u vidu i prethodnu borbu u Rusiji po povratku iz penzije – samo zahvaljujući sudijama nije izgubio od Brazilca Fabrisija Maldonada. A ovde je i cela borba Jemeljanenka i Mitrionea. A OVDE pogledajte srpski ultimat fajt na grčkom graničnom prelazu. Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte borbu Jemeljanenka protiv Mirka Kro Kapa
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA