Najnovije

ISTORIJSKI SUSRET JEMENSKIH MUDRACA: Sjatili se sa svih strana da odgovore na saudijsko-američku agresiju!

Sastanak jemenskih mudraca otpočeo je u Sani. Sastanku prisustvuju Saleh al-Samad, šef Vrhovnog Političkog saveta, dr Kasem Lubazah, zamenik predsednika Saveta, predsedavajući Predstavničkog doma Jahja Ali al-Rai, premijer dr Abdul Aziz bin Hatabur i šef Vrhovnog revolucionarnog komiteta Mohamad Ali al-Huti, javlja Tavra Net.
Jemenski mudraci su učestovali iz različitih provincija te zemlje. 
Sastanak je održan kao odgovor na poziv lidera revolucije, Abdul-Malik Al-Hutija, upućen mudrim ljudima Jemena da održe bratski i jedinstven skup koji uključuje predstavnike svih drugih političkih i društvenih snaga u cilju da proizvede nacionalni istorijski dokument jemenskih principa koji će se suočiti sa agresijm na tu zemlju.
Takođe, ima za cilj da prouči korake i procedure koje mogu pomoći Jemencima da ojačaju čvrstinu i stabilnost i podignu nivo mogućnosti i spremnosti da se suoče sa agresijom, kao i za jačanje veza bratstva i jedinstva.
Jemen je već dve godine u ratu sa agresorom iz Saudijske Arabije koju podržavaju SAD.  Tri rakete su dovoljne za Katar, platiće koliko Amerikanci zatraže, čitajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Jemenci ruskim oružjem upropastili saudijsko borbeno vozilo
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA