Najnovije

RUŽICA HOĆE U TROJKU: Želim seks sa Karleušom i Tošićem!

Ružica Veljković, bivša učesnica "Parova" već se hvalila kako je probala trojku sa Tijanom Ajfon i Vladom Mandićem, a sada u istu avanturu želi da se upusti sa Jelenom Karleušom i njenim suprugom Duškom Tošićem.
Ružica Veljković (Foto: Jutjub)

Ružica Veljković (Foto: Jutjub)

Ružica je istakla da je Duško manje privlači od Jelene, ali da ne sumnja da bi i on mogao da je zadovolji. "Jelena je vatrena žena koja je sigurno odlična u krevetu. Mislim da ne legne kao krava ko mnoge žene, nego se trudi i daje maksimalno. Karleuša i ja u duetu bismo izludele njenog Duška. On deluje mirno, pitomo, ali mislim da tokom seksa potpuno podivlja i da se pretvara u alfa mužjaka. Pa ne bi Jelena s njim bila toliko dugo da je on samo lep i zgodan, sigurno je fantastičan je*ač", izjavila je Ružica za Informer. "Volim trojku, priznajem. Mislim da je uživanje samo tada potpuno. Žena ti pruži nežnost, zadovoljstvo, a onda te muškarac odvali. Dobiješ po guzi i ne znaš gde se nalaziš. Takvi kao Duško su najopasniji. Smeškaju se, malo pričaju, deluju smotano, ali kad te dovate, ne znaš šta te je snašlo. Postaju divlji, dominantni, grubi, prave muškarčine. Pa Jelena je priznala da on voli kada je je*e dok je ona u cipelama. Voli da oseti dobru štiklu, zamisli samo kako bi mu bilo kada bismo mu nas dve bile na raspolaganju", dodaje Ružica. Starleta kaže kako želi samo da im osveži brak, a ne da otima muža, te se uopšte ne brine Karleušine reakcije. "Ma Jelena je ozbiljna žena, svetskih shvatanja. Ona zna da je u svakoj vezi eksperimentisanje poželjno. Što kažu naši ljudi: ne može svaki dan da se jede pasulj. Ma ni kavijar, dosadi ti. Zato je bolje da mu ona pruži nezaboravnu seks avanturu nego da po splavovima juri neke kurveštije. A i njoj bi bilo vrhunski. Duško i ja bismo se potrudili da bude na sedmom nebu. Nikada ne bi zaboravila takav orgazam", dodaje Veljkovićeva. Kako kaže, Filip se neće naljutiti na nju. "To su samo fantazije, želje. Još ih nisam ostvarila. A i ako ih ostvarim, treba da bude srećan zbog mene. Ako me voli, treba da želi da meni bude lepo. Ali evo, javno obećavam, pružiću i njemu jedno takvo zadovoljstvo. Naći ću neku devojku i napravićemo ludnicu.", završava Ružica.
Pročitajte još:Nina se pita: Leko, šta radiš sa vašarskom igračicomRASKID: Ružica i Filip preživeli rijaliti, ali im je stvarni svet „došao glave“
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA