Najnovije

NEMA JOJ POMOĆI: Tamara jedva izbegla smrt zbog operacija, a sada se podvrgla novoj - zvanoj "vampirska"! (FOTO)

Tamara Đurić jedva je preživela nakon što joj je pukao silikon koji je ugradila u zadnjicu. Ipak, njoj kao da nije dovoljno eksperimentisanja po telu, pa se podvrgla novom tretmanu.

Tamara Đurić (foto: Instagram)

Klaberka i učesnica rijalitija "Farma" posetila je jednu privatnu ordinaciju gde se podvrgla "vampirskom tretmanu", koji u svetu koristi i Kim Kardašijan.
Pacijentkinjama koje se odluče na ovaj korak uzimaju se trombociti i krvna plazma iz njihove krvi. Prema rečima svetskih stručnjaka ovaj tretman ne može da ugrozi zdravlje pacijenata.

Ipak, Tamari kao da ponovo ne brine o svom zdravlju, pa se podvrgla ovom tretmanu nakon estetske operacije i komplikacija zbog kojih je bila i u šok sobi. Podsetimo, Tamara je u emisiji "Rada sam", kod voditeljke Rade Radenović, javno obećala roditeljima da više neće eksperimentisati na svom telu.
Izgleda da nije održala svoju reč, te ne sumnjamo da njenim roditeljima neće biti drago kada ugledaju fotografiju koja je objavila na Instagramu. Procurile fotografije gole Aleksandre Subotić, pogledajte OVDE. Izvor: Alo!

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Tamara Đurić gola - zar nije prava mačka? A i vidi joj se mačkica...
Tamara progovorila o prostituciji
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA