Najnovije

SPREMA SE TOTALNA OFANZIVA: Još jedna velika isporuka ruskih tenkova raspoređena na ratišta u Siriji! (FOTO/VIDEO)

Velika isporuka ruskih borbenih tenkova T-62M stigla je u Siriju i već je raspoređena u zonama sukoba sa teroristima Islamske države.

Omiljeni tenk sirijskih vojnika: T-62M (Foto: SAA)

Najveći broj tenkova, po svemu sudeći, zadužila je 11. oklopna divizija, koja se trenutno nalazi na frontu istočno od grada Al Sukna, na granici između pokrajina Hims i Deir Ez Zor, ali je pristizanje nove mehanizacije prijavljeno i na drugim lokacijama, pre svega u centralnoj Siriji. Ruska Federacija još od 2015. donira tenkove T-62M Siriji i pokazali su se veoma dobro, pre svega poudanošću u borbenim dejstvima u potpuno različitim terenskim uslovima. Štaviše, T-62 je postao omiljeni tenk sirijskih vojnika, a ratni inžinjeri u Damasku konstantno pronalaze načine kako da ga unaprede.  11. oklopna ovom fotografijom se pohvalila novom isporukom tenkova:
Russia Delivered New Batch Of T-62M Battle Tanks To Syrian Army

Zašto Sirijci toliko vole T-62, pogledajte OVDE. Rusi su nedavno u Alepo dopremili i nepoznatu količinu svojih najboljih tenkova T-90, koji su već zauzeli pozicije za proboj prema zapadu te pokrajine, o čemu više možete da saznate OVDE. Velika količina tenkova koja je u poslednjih nedelju dana stigla iz Rusije u Siriju, kao i zauzimanje pozicija na nedavno probijenom koridoru od Rake do Al Sukne, nagoveštava da bi u Siriji uskoro moglo da dođe do totalne ofanzive SAA na svim frontovima u zemlji koji nisu obuhvaćeni sporazumom o Zoname deeskalacije. Pogledajte kompilaciju čuda koja ruski tenkovi prave u Siriji: Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Zašto Amerikanci nikako ne mogu da naprave novi tenk
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA