Najnovije

OTKRIVENA NAJČUVANIJA TAJNA RATA U UKRAJINI: Evo ko su bili snajperisti koji su pucali po civilima u Kijevu 2014. (VIDEO)

Bivši komandant ukrajinske žandarmerije, Stanislav Šuljak, izjavio je da su u februaru 2014, u vreme `evromajdana`, u centru Kijeva po ljudima pucali snajperisti dovedeni iz inostranstva.

Ubijali civile pa optužili Janukoviča (Foto: Jutjub)

Šuljak je čak otkrio da su organizatori tog „čudovišnog zločina“ bili sadašnji predsednik Vrhovne Rade (parlamenta) Ukrajine Andrej Parubij i šef parlamentarnog odbora za odbranu i bezbednost Sergej Pašinski. Dodao je „i još neki“, pa nastavio: „Velika većina snajperista  tada su bili strani najamnici. Inače, organizaciona struktura majdana je formirana još od novembra 2013. godine“. Prethodno je i jedan od istaknutih „aktivista majdana“ – Vladimir venčak – priznao da po učesnicima protesta nije pucao „režim Viktora Janukoviča“. Čak je otkrio: da se po masi pucalo iz hotela „Ukrajina“ u kojem su se nalazili Janukovičevi politički protivnici. Sirijska arapska armija je postigla novi uspeh kod Deir Ez Zora a novu mapu i snimke možete videti OVDE. Izvor: Fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Napadi snajperom.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA