Najnovije

STAMATOVIĆ PROGOVORIO: Kako smo se suprostavili SNS batinašima? Ne možete sa bahatim ljudima drugačije već da im... (VIDEO)

„Rušenje Vučića kreće iz Zapadne Srbije. Zapadna Srbija je uvek bila na braniku otadžbine u velikim ratovima, u krizama; bila je nekada i još uvek je danas. Nadam se da će to u subotu u 16 sati ispred Vlade Srbije, na protestu patriotske opozicije ispred Vlade Srbije razumeti Beograđani, i da će nas taj dan masovno podržati, rekao je lider Zdrave Srbije Milan Stamatobvić gostujući kod Marka Jeremića, zajedno sa predsednikom Dveri Boškom Obradovićem u emisiji „Aktuelno”, u produkciji medijsk kuće „Balkan info”.

Milan Stamatović (Foto: Jutjub)

„Jedino patriotska opozicija može da sačuva pozitivne tekovine demokrtije i patriotizma u Srbiji u vremenu kada je u toku najveća zloupotreba državnih institucija od strane režima Aleksandra Vučića, kome su najveći saveznici srpski dželati Haradinaj i Tači. SNS i Aleksandar Vučić sve centralizuju ka Beogradu, navlačići gnev Srbije na srpsku prestolnicu, zamaskirajući pravu istinu da imamo ustvari majmuna u tenku koji samo što nije bacio granata, za koju niko više ne zna gde će da završi. Zato je naš zadatak, patriotske opozicije da to katastrofu sprečimo i da probudimo srpski narod i oslobodimo ga straha”, rekao je Stamatović i dodao: „Ovo što mi radimo je borba za slobodu. Srbija je okupirana ne samo od strane stranih interesnih grupacija i organizacija, već i od polumafijaških i mafijških grupa koje imaju direktnu podršku od vladajućeg SNS-SPS režima. A mi smo se tome uspešno već suprostavili i nastavićemo i dalje da se suprostavljamo. U opštini Čajetini smo se suprostavili SNS batinašima kada su hteli da putem nasilja nateraju narod Zlatibora da glasa za režim. Kojim metodama smo se suprostavili? Pa, istim. Ne možete sa bahatim ljudima drugačije već da im pokažete zube. Par puta su pretukli naše odbornika, pa smo se samorganizovali. Ja sam bio na čelu tog otpora jer nisam hteo da dozvolim da naš odbornik ili glasač dobija batine, a da nema zaštitu. Svaki put kada su bili napadnuti naši ljudi ja sam odmah bio tu: bili smo zajedno i u policiji, i u domu zdravlja i u medijima. Pokazali smo svima tada da SNS širi paniku i strah. Taj palcer otpora protiv bahatosti režima ćemo proširiti i po čitavoj Srbiji pokazujući narodu da nema razloga da se plaši, da treba da uđu u institucije i medije da hrabro kažu istinu i zaštite sebe i svoje najbliže od terora režima„, ukazao je u emisiji Stamatović. Zašto je Vučić zastranio u izdaju, prema mišljenju analitičara, saznajte OVDE. Izvor: Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dveri protiv TV Pink
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA